• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K. /Tanjug

09.05.2024

10:17

"Volim kada me zaustavljaju na ulici!" Marina Pavlović o ulozi u seriji "U klinču"

Tanjug

Kultura

"Volim kada me zaustavljaju na ulici!" Marina Pavlović o ulozi u seriji "U klinču"

Podeli vest

"Publika koja se vezuje za junake "U klinču" su uglavnom deca i mlađi", priča mlada glumica.

Marina Pavlović koja u seriji "U klinču" glumi Iskru, kaže da je ova tinejdžerska drama naterala ljude da se okrenu jedni drugima u vremenu kada su svi otuđeni jedni od drugih.

- Šta god da se našim junacima dešava i kroz kakve god bezveze situacija da prolaze, na kraju ljubav pobeđuje - ocenila je Pavlović.

Govoreći o iskustvu igranja sa iskusnijim kolegama, Pavlović je istakla Bojanu Gregorić Vejzović sa kojom je bilo "baš divno i zabavno na snimanju".

Foto: Prntscreen

Scena iz serije "U klinču"

- Koliko god smo radili sa stvarno velikim glumcima oni su se postavili tako da nisam imala osećaj da imaju neka očekivanja. Postavili su se dosta prijateljski - rekla je glumica.

Prema njenim rečima, iako nisu svesni, sigurno je da su mlađi glumci dosta toga "pokupili" od starijih kolega.

- Kada je neko posle toliko godina rada i dalje jednako posvećen i sa istim žarom radi svaku scenu, ti ne pristaješ na manje od toga. U tom smislu su nas pogurali - kaže Pavlović.

Foto: Insajder

Scena iz serije "U klinču"

Publika koja se vezuje za junake "U klinču" su uglavnom deca i mlađi, a Pavlović je priznala da joj je puno srce svaki put kad je na ulici zaustave.

Glavne uloge u ovoj tinejdžerskoj drami igraju igraju Mihajlo Veruović Vojaž, Nikola Kojo, Branka Katić, Anita Ognjanović, Đorđe Mišina i Ivana Zečević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija