• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

19:59

Milica Nikolić, SNS: NATO sluga Ponoš prodaje Srbiju!

sns.org.rs

Politika

Milica Nikolić, SNS: NATO sluga Ponoš prodaje Srbiju!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić ocenila je da "NATO ništarija Zdravko Ponoš" prodaje interese Srbije.

Njeno saopštenje koje je prenela Srpska napredna stranka prenosimo u celosti.

Svaki dan, u poslednjih sedam, a najtežih za našu zemlju, u poslednjih petnaest godina, iskoristila je NATO ništarija, koja se odaziva na Ponoš, da doda još tereta na leđa Srbiji. Jednako poganim jezikom kao Kurti, albanski lobisti i svi mrzitelji našeg naroda i države, sa kojima obavlja najprljaviji mogući zadatak, a to je oprati svu krivicu za sve što se dešava na Kosovu i Metohiji sa Kurtija i okriviti Vučića.

Obavljao je on razne prljave zadatke, u čemu mu se sastoji i čitav životni vek. Davno je počeo, još od kada je zbrisao iz rodnog Knina, ostavljajući svoj narod na cedilu, a zatim preko uništavanja srpske vojske kada je, po nalogu svojih gazdi, rasformirao 72. specijalnu i 63. padobransku brigadu i uništavao svo moguće naoružanje, pretvarajući ga u pepeo. I davno se on odrekao Kosova i Metohije, još kada je smenjivao sve časne srpske oficire koji su se istakli braneći svoj narod i državu 1999. godine.

Odrekao se i juga naše zemlje i cele Srbije, još kada je postao NATO sluga koja prodaje interese Srbije.

Odrekao se svega toga, ali nikada se, ova bitanga, neće odreći ni Rovinja, ni Dubrovnika, ni Splita.

I koliko god bedna sluga stranaca svakodnevno vrištala, nikada se nećemo odreći ni jednog dela svoje teritorije, ni našeg naroda. Naroda koji trpi Kurtijev teror, a koji svaki ološ, iz opozicije, brutalno kriminalizuje, udarajući udruženo sa Kurtijem. A da mu je Kurti zahvalan, videli smo i u njegovim medijima, u kojima je Ponoš postao glavna zvezda, u dugačkim tekstovima zahvalnosti što mrzi srpski narod.

Dolaskom na vlast Srpske napredne stranke i predsednika Vučića, pitanje Kosova i Metohije je vraćeno za pregovarački sto. I koliko god se ovaj ološ radovao zbog teške situacije u kojoj se naša zemlja nalazi, predsednik Vučić im je toliko puta ponovio da na priznanje lažne države, i formalno i neformalno, mogu da zaborave. A Srbija jeste i ostaje na putu evropskih integracija, ujedno čuvajući svoja tradicionalna prijateljstva i prijateljstva sa svim zemljama nosiocima svetskog razvoja.

I koliko god je udarali, na čelu sa predsednikom Vučićem, Srbija će pobediti!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija