• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.05.2024

19:30

Najpreciznije predviđanje na svetu! Indijski horoskop otkriva koji znakovi će imati sreće do kraja 2024!

Shutterstock

Horoskop

Najpreciznije predviđanje na svetu! Indijski horoskop otkriva koji znakovi će imati sreće do kraja 2024!

Podeli vest

Kao i u zapadnoj astrologiji, u indijskom horoskopu postoji 12 znakova, ali razlika je u načinu merenja vremena. Ovaj horoskop smatra se jednim od najpreciznijih na svetu. A, evo kome prognozira sreću do kraja 2024. godine.

Ovan

Druga polovina 2024. godine biće najbolji period u vašem životu! Moći ćete da računate na ispunjenje želja, naročito ako ste na njima radili sve ovo vreme. Indijski horoskop vas savetuje da nastavite da se trudite jer poslednjih šest meseci ove godine pale zeleno svetlo za svaki poduhvat za koji se odlučite. Na oprezu treba da budu oni koji su u inostranstvu ili žele da promene mesto stanovanja. Strpljenje je ključ uspeha.

Bik

Bik će biti podjednako srećan kao i Ovan! Od juna počinje period koji će doneti pozitivne promene u karijeri, proširenje društvenog kruga i važne kontakte. Finansijski ciljevi će se ostvariti, ali đotiš savetuje oprez u novim ulaganjima. Stari projekti mogu propasti do juna, otvarajući nove mogućnosti. Ne gubite samopouzdanje.

Foto: Shutterstock

 

Blizanci

Želja za napredovanjem u karijeri može narušiti harmoniju u porodičnom životu. Pripazite na ton komunikacije sa članovima porodice. Indijski horoskop predviđa promene u drugoj polovini godine selidbu, kupovinu nekretnine ili renoviranje doma. Iako možda osećate manji finansijski priliv, troškovi mogu porasti. Pažljivo upravljajte budžetom.

Rak

U drugoj polovini 2024. skupićete snagu za izazove na poslovnom planu. Ovo je ključno ako želite zadržati trenutnu poziciju. Budite iskreni i ne koristite prečice. Krizne situacije vidite kao prilike za bolji život. Strpljenje i istrajnost će biti nagrađeni.

Lav

Ovo je godina prekretnica! Poslednjih šest meseci preispitaćete odluke i odnose s ljudima. Ako je obećano da će vaša karijera napredovati, to će se desiti do kraja godine. Možda osećate da ste prerasli svoju trenutnu poziciju, ali budite strpljivi. Privatni život takođe donosi radost mnogim Lavovima se smeši proširenje porodice!

Foto: Shuterstock

 

Devica

Ako ste Devica, brinućete se više o drugima, čak i na sopstvenu štetu. Trudite se impresionirati druge i rešavati njihove probleme, što može umanjiti vaše želje i potrebe. Mogućnost pomirenja s ljudima s kojima ste u svađi je pred vama. Ipak, nađite vreme za sebe. Druga polovina 2024. je idealna za putovanja ili promene u karijeri.

Vaga

Nadolazeći problemi zahtevaju vašu pažnju. Nedostatak novih ideja može uzrokovati probleme na poslu i u svakodnevnom životu. Odnosi s ukućanima mogu biti napeti. Sada ćete jasnije videti svoj put i način da rešite nezadovoljstvo. Imaće sukoba, ali i ishoda koji idu u vašu korist.

Škorpija

Uživaćete u ljubavi! Bilo da je u pitanju porodični život ili nova romansa, sve će ići glatko. Druga polovina godine je idealna za brak. Ako planirate privatni biznis, krenite u junu 2024. Planirajte unapred. Mnoge Škorpije će rešiti pitanja imovine.

Strelac

U narednim mesecima, birajte između posla i porodice. Posao će biti prioritet, što porodica može videti kao pretnju. Ne ostavljajte ništa slučaju. Budite oprezni s važnim odlukama, oslonite se na iskustvo i intuiciju. Kraj godine donosi uspeh.

Foto: Freepik.com

 

Jarac

Vi kreirate svoju sudbinu! Trenutno ste u fazi stvaranja. Spremni ste za velike promene, posebno u drugoj polovini 2024. Neki će pokrenuti nove projekte, dok će drugi proširiti porodicu. Novac će doći kroz investicije, a nova poznanstva su ključna za budućnost.

Vodolija

Neće biti lako pronaći ljubav. Morate stalno dokazivati svoja osećanja i stavove da ne budete pogrešno shvaćeni. Druga polovina 2024. donosi izazove na ljubavnom planu, ali nećete odustati. Velika je šansa za kupovinu stana, selidbu i podršku porodici.

Ribe

Godina transformacije! Ono što se desi do juna 2024. će vas duboko promeniti – od pogleda na svet do izgleda. Možda ćete menjati mesto stanovanja ili bračni status. Za finansijsku stabilnost smanjite troškove. Velike promene dolaze, a 2024. će biti godina ponovnog rođenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana! (VIDEO)
Live TV

Izrael manipuliše Amerikom? Evo ko je prvi osumnjičeni za ubistvo predsednika Irana! (VIDEO)

Dogodila se pogibija Ibrahima Raisija, bivšeg predsednika Irana. On je uveo neke nepopularne mere u Iranu, zategao odnose sa nekim zapadnim zemljama i govorio je da ni jedna američka administracija ne funkcioniše dobro. Putin se oglasio lično i rekao da će Moskva učiniti sve što može da pomogne oko istrage. U emisiji "Info dan" govorili su politikolog Nikola Jović i istoričar Saša Adamović.

20.05.2024

17:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija