• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 8. maj! Ovnovima nova poslovna ponuda, Strelčevima uspeh na svim poljima, a evo kome je pao imunitet

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 8. maj! Ovnovima nova poslovna ponuda, Strelčevima uspeh na svim poljima, a evo kome je pao imunitet

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a saznajte kako će zvezde uticati na vaš horoskopski znak.

OVAN

LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Moguće pozitivne promene. Napredak ili ponuda za bolji posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Razmišljate o nekome ko vam se dopada i onda ćete slučajno sresti tu osobu ili čuti vesti o njoj. POSAO: Povoljan dan za bavljenje kreativnim radom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shuterstock

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stariji od vas. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i radu s ljudima. Teško ćete postići bilo kakav dogovor. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, imaćete imati prilike za ljubav, a ako ste u vezi, planiraćete zajednički život. POSAO: Bićete skoncentrisani na druge sfere života. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Ljubavni život će biti nestabilan zbog loše komunikacije. Neke stvari koje treba reći ostaće neizrečene. POSAO: Povoljna situacija, možete napredovati. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shuterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Već neko vreme ste blokirani, ali uskoro će se i vama sreća nasmešiti. Ne danas, ali uskoro. POSAO: Možda ste doživeli neke promene i nestabilnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe, svaka na svoj način. Zbog toga ćete biti neodlučni. POSAO: Moguće je da ćete dobiti ideju da započnete privatni biznis. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U fokusu svega biće ljubav i dešavanja u vašem ljubavnom životu, jer vas trenutno samo to interesuje. POSAO: Moguće je da ćete imati većih problema u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: U svakom slučaju imate šansu da sretnete nekog ko će vam se mnogo dopasti. POSAO: Danas vam lako dolazi uspeh, ali vi ćete imati problem da ga prihvatite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Smatraćete da vaša očekivanja nisu ispunjena, ali u stvari nećete imati opravdan razlog za nezadovoljstvo. POSAO: Želećete da radite samostalno. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Neko će privući vašu pažnju, jer ćete biti okruženi privlačnim i šarmantnim osobama. POSAO: Moguće su kadrovske promene u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Nalazite se u težem periodu, pa zbog toga ni vaš ljubavni život neće funkcionisati baš najbolje. POSAO: Bez promena, trend koji vlada će se nastaviti. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati
Hronika

Ubica Danke Ilić ostavio jednu stvar na majčinom grobu! Niko ne zna šta je hteo da poruči, a zakleo se jednoj osobi da će je poslušati

Na novom Zlotskom groblju na sahrani Svetlane Dragijević je bio prisutan osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Dejan Dragijević i suprug Radoslav, pod policijskom pratnjom. Oni su dovedeni na sahranu Svetlane Dragijević. Sa lisicama na rukama, ova dvojica su izvedena iz policijske marice pred okupljene, što je izazvalo različite reakcije kod prisutnih. Malobrojni očevidci su primetili da je Dejan Dragijević, uprkos situaciji u kojoj se nalazi, delovao sasvim normalno i opušteno.

19.05.2024

12:40

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12