• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2024

19:15

Alma je više puta bežala od muža, a on je silom vraćao! Spas sa troje dece našla u reci, pre toga im dala lekove?

facebook

Vesti

Alma je više puta bežala od muža, a on je silom vraćao! Spas sa troje dece našla u reci, pre toga im dala lekove?

Podeli vest

Tragični snimci poslednjih trenutaka Alme Arazi i njene troje dece, pre nego što su se utopili u reci Bojani u Skadru, objavljeni su danas, kao i novi detalji iz istrage.

Albanska novinarka Dorjana Bezat otkrila je da je pokojna žena zapravo nekoliko puta napuštala svoju porodicu, ali bi njen suprug Ergis Arazi svaki put odlazio za njom i silom je vraćao.

Takođe je objavila da se očekuje da obdukcija rasvetli da li su majka ili deca konzumirali psihoaktivne supstance ili lekove pre smrti.

- Alma je pokušavala nekoliko puta da se razvede, odlazila je sa decom kod svoje rođake, ali je njen suprug uvek išao i uzimao mališane, može se reći čak i silom. Pravio je pritisak na nju, govoreći joj da ni na sudu ne bi mogla da mu uzme decu, jer nema ekonomska sredstva - rekla je novinarka Bezat.

I bivši visoki policijski zvaničnik, Šemsi Prenči, izneo je svoje sumnje oko ovog slučaja za "Top News":

- I dalje nije jasno kako je Alma uspela da baci troje dece u reku, a zatim se i sama utopi. Ne isključujem mogućnost da je dala deci lekove za smirenje. Jedna sumnja je da je majka možda dala lekove deci da umanji njihovu reakciju. Rečeno mi je da su van mesta nađeni prehrambeni proizvodi, kifle i čokolade, za koje se smatra da su ih deca pojela. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!
Live TV

23. maj - dan odluke! Dok se pripremamo za sednicu u Savetu bezbednosti UN, Kurti divlja po Kosovu!

Najnovija vest stigla je iz južne srpske pokrajine. Policija je ušla u ekspozituru Poštanske štedionice u Severnoj Mitrovici. Kolona oklopnih vozila kreće se ka Leposaviću. U emisiji "Info dan" gost je bio Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji koji je govorio o neprestanim napadima na Srbe od strane Vlade Aljbina Kurtija, ali i o potencijalnom donošenju sramne rezolucije o Srebrenici.

20.05.2024

16:20

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija